°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 15 juni: Sixty Pound

Samenzang, Rock 'n Roll, swingende gitaarsolo's, bekende nummers uit de jaren '60, rockband Sixty Pound brengt het allemaal. Rick, Jelle Dave en Daan, vier jongens met een voorliefde voor de tijdloze muziek uit de Sixties, maken van elk optreden een verrassende en gezellige happening!Aanvang 17:00 uur, de toegang is gratis.

Donderen op donderdag 13 juni

Eens per maand biedt de Pi beginnende bands het podium om de sterren van de hemel te komen spelen! Houdt de agenda in de gaten om te zien welke band op welke donderdag te zien en vooral te horen is. Aanvang: 21:00 uur.

Een mix van alternatieve progressies, experimentele sounds en sfeervolle scapes, dat is hoe je de vierkoppige band MěDI het best kan omschrijven. De Amsterdamse band maakt liedjes met progressieve drums en agressieve synths, met melodie op nummer 1. De tracks zetten een duidelijke sfeer en doen denken aan Atoms for Peace, Nine Inch Nails en Radiohead. De band mixt riffs uit de rockmuziek met beats en synths uit de elektronica. Op het podium komt de band het beste tot zijn recht middels een goede chemie die een juiste snaar weet te raken...

agenda muziek:

22/06 - The Tarn House Renegades
29/06 - Tony Tequilla & The Leftovers

06/07 - Memphis Revisited

Zomerstop: 13 juli t/m 17 augustus.

Pilaren Jam Sessie!

Iedere laatste vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-)

Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!