°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 18 januari: Gravel Road

Gravel Road speelt stampende blues, maar schuwt ook de doorleefde ballad niet. Inspiratie haalt de band uit zowel de zwarte Chicago-blues als uit de muziek van de grote bluesrockers uit de VS en Engeland. Gravel Road is een band van Noord-Hollandse bluesliefhebbers, van wie het merendeel al meer dan vijftien jaar samen speelt. Voor die tijd waren de muzikanten actief in andere bands tot ze elkaar eind jaren negentig troffen in hun gezamenlijk liefde voor de stevige bluesmuziek. De band bracht eerder een cd uit: 'Blues Factory'.

 
Aanvang is 17.00 uur, de toegang is als altijd gratis.

agenda muziek:

01 feb: Town & Country
08 feb: RSon
15 feb: nog niet bekend
22 feb: nog niet bekend
29 feb: Trip'n Trouble

07 mrt: Als de Brandweer
14 mrt: Blues on the Rockz
21 mrt: Mojo Hand
28 mrt: The Travellin'Band

Pilaren Jam Sessie!

Iedere tweede vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-) Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!

De band bestaat uit:
Arend Verhagen - drum en zang
Nick Vos - gitaar
Selina Yebra Alvarez - bas en zang

Iedere laatste woensdagavond van de maand, vanaf een uur of acht, wordt er onder de bezielende leiding van Karin geklaverjast in de Pilaren. Ben je een meester in steken en seinen? Wil je iedereen aftroeven? Kortom: meedoen? Geef je op aan de bar!