°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 23 maart: Mojo Hand

Mojo Hand laat je 'The Blues Experience' voelen! De vier muzikanten spelen een mix van zelfgeschreven en bestaande bluesnummers in verschillende stijlen, maar dan alles met het Mojo Hand gevoel. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritmesectie, een grommend Hammond geluid, bezielde en scherpe gitaarsolo's, schreeuwende bluesharp licks en twee rauwe, emotionele stemmen, garanderen een onvergetelijke ervaring met deze fantastische Nederlandse bluesband.Aanvang 17.00 uur, de toegang is als altijd gratis.

agenda muziek:

30-03 - Groovetakers

06-04 - Gadja
13-04 - Sugar Mama
20-04 - Ben Reel of The Harlem Honkies
27-04 - Koningsdag: geen live muziek

Pilaren Jam Sessie!

Iedere tweede vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-) Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!

De band bestaat uit:
Arend Verhagen - drum en zang
Nick Vos - gitaar
Selina Yebra Alvarez - bas en zang

Iedere laatste woensdagavond van de maand, vanaf een uur of acht, wordt er onder de bezielende leiding van Karin geklaverjast in de Pilaren. Ben je een meester in steken en seinen? Wil je iedereen aftroeven? Kortom: meedoen? Geef je op aan de bar!