°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 18 mei: Sam

Een nieuwe zangeres aan het firmament en wat voor één! De uit de IJmond afkomstige Sam zingt met een souplesse, alsof ze haar hele leven lang al op het podium staat. Zij zingt een mix van bekende en veelal dansbare covers van o.a. Dixie Chicks, Amy Winehouse en Doobie Brothers. De band waar Sam nu mee op tour is, bestaat uit bekenden en zeker niet de minsten: Jack van Vegten op drums, Werner Cornand op bas en Vincent Hiemstra op gitaar.

Aanvang is 17.00 uur, de toegang is als altijd gratis.

agenda muziek:

25-05 - Bloesbroers

Pilaren Jam Sessie!

Iedere tweede vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-) Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!

De band bestaat uit:
Arend Verhagen - drum en zang
Nick Vos - gitaar
Selina Yebra Alvarez - bas en zang

Iedere laatste woensdagavond van de maand, vanaf een uur of acht, wordt er onder de bezielende leiding van Karin geklaverjast in de Pilaren. Ben je een meester in steken en seinen? Wil je iedereen aftroeven? Kortom: meedoen? Geef je op aan de bar!