°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 21-9: De Ramshackle Bluesband

Deze formatie heeft haar thuishonk in het hart van de Hollandse Waterlinie. Muziek stroomt er uit vele richtingen binnen, van Cuby's Grolloo tot Muddy's Chicago. De 'Utrechtse' Ramshackle Bluesband met Zweedse en Britse inbreng heeft een hecht repertoire, dat met gevoel over de bühne wordt gebracht. Dat betekent gevarieerde bluesmuziek, scherpte en rust en van diep tragisch tot heftig hard. Vanuit een strakke ritmesectie (Fried en Marcel), ondersteund met o.a. bottleneck gitaarwerk (Ies), bluesy pianospel en stevige Hammond (Christian), zingt Kees met zwar(t)e stem en kleurt en scheurt de mondharp van Simon.Aanvang is 17.00 uur, de toegang is als altijd gratis.

agenda muziek:

Alkmaar Blues Weekend:
27-09 - Gadja (21.30 uur)
28-09 - Bootleg Blues Band (17.00 uur)
28-09 - Mojo Hand (21.30 uur)
29-09 - Blue Sox (17.00 uur)

Pilaren Jam Sessie!

Iedere tweede vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-) Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!

De band bestaat uit:
Arend Verhagen - drum en zang
Nick Vos - gitaar
Selina Yebra Alvarez - bas en zang

Iedere laatste woensdagavond van de maand, vanaf een uur of acht, wordt er onder de bezielende leiding van Karin geklaverjast in de Pilaren. Ben je een meester in steken en seinen? Wil je iedereen aftroeven? Kortom: meedoen? Geef je op aan de bar!