°•. HET GEZELLIGSTE CAFÉ VAN ALKMAAR .•°

Pilaren Agenda--

Zaterdag 9 november: The Ashgrove

In 1958 opende Ed Pearl, een 21 jarige bluesliefhebber, een club in Los Angeles die het Mekka werd voor de blues: The Ashgrove. In 2015 kwamen vier blues-liefhebbers elkaar tegen in Alkmaar. Ze hadden allemaal al jarenlange muzikale ervaring en waren toe aan een nieuwe uitdaging, nl. de blues. Bekende en minder bekende nummers, maar op een eigen manier gespeeld. Soms stuwend en stompend, dan weer fluisterzacht of swingend.

Martin Wester: zang, gitaar en bluesharp
Joost Piscaer: gitaar
Theo Tromp: drums
Jan Jansen: bas

 


Aanvang is 17.00 uur, de toegang is als altijd gratis.

agenda muziek:

16 nov - Final Touch
23 nov - Mojo Overdrive
30 nov - The Allmen Band

07 dec - Vintage
14 dec - Long Way Blues
21 dec - General Electrick
28 dec - Talkin'Blues

Pilaren Jam Sessie!

Iedere tweede vrijdag van de maand - van 21:00 tot 00:00 - is er de Pilaren Jam Sessie! Een gezellige spontane onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. De basis is aanwezig... nu de gastspelers nog :-) Heb je zin in een heerlijk avondje ongedwongen muziek maken, of wil je alleen luisteren en lekker dansen: alles is mogelijk!

De band bestaat uit:
Arend Verhagen - drum en zang
Nick Vos - gitaar
Selina Yebra Alvarez - bas en zang

Iedere laatste woensdagavond van de maand, vanaf een uur of acht, wordt er onder de bezielende leiding van Karin geklaverjast in de Pilaren. Ben je een meester in steken en seinen? Wil je iedereen aftroeven? Kortom: meedoen? Geef je op aan de bar!